.

L'EXPOSICIÓ

La mostra itinerant s'estructura a través de 10 panells expositius. A la part superior de cada panell hi ha una explicació en format text dels conceptes exposats i diverses imatges que il·lustren el contingut. Les paraules que tenen un asterisc estan definides amb detall en el glossari de termes.

En aquesta web podeu consultar tant els textos d'aquesta part superior en l'apartat Continguts com veure el disseny dels panells expositius accedint a la galeria d'imatges de la pàgina d'inici.

En segon lloc, i a la part inferior de cada panell, hi ha una taula on us proposem diverses activitats interactives per ampliar conceptes. Per comprovar les respostes als diferents jocs, trobareu podeu comprovar-ne els solucionaris.

Finalment, i per facilitar la visita de l'exposició a les persones amb deficiència visual, la Fundació Emys posa a la seva disposició una guia àudio que us podeu descarregar de forma gratuïta des d'aquesta web o bé que podeu sol·licitar escoltar al punt d'informació de la mostra.


Estany de Sils © DGF
.